AdDrama duomenų privatumo politika

Kokią informaciją mes renkame?

Mes galime rinkti, saugoti ir naudoti žemiau nurodytų rūšių informaciją:

  • informaciją apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus šioje interneto svetainėje bei naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant Jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, įrenginį iš kur buvote nukreiptas, lankymosi trukmę ir puslapių žiūrėjimų skaičių);
  • informaciją, kurią Jūs suteikiate mums tikslu prenumeruoti mūsų pranešimus el.paštu ir/arba naujienlaiškius;
  • bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs savo pasirinkimu siunčiate mums.
  • Kontaktinius duomenis tikslu susisiekti dėl Jūsų pateiktų užklausų: vardą, pavardę, kontaktinį telefono numerį, bei el. Pašto adresą.

Slapukai

Mes naudojame Google Analytics šios interneto svetainės analizei. Google Analytics generuoja statistinę ir kitą informaciją apie naudojimąsi svetaine panaudodama slapukus, kurie laikomi vartotojų kompiuteriuose. Google privatumo politika prieinama čia: http://www.google.com/privacypolicy.html . Dauguma naršyklių leidžia Jums nepriimti jokių slapukų, tačiau visų slapukų blokavimas turės neigiamą įtaką galimybei naudotis daugeliu interneto svetainių, įskaitant ir www.addrama.lt

Duomenys apie naudojamus slapukus

Slapuko pavadinimas Aprašymas Sukūrimo momentas Galiojimo laikas Naudojami duomenys
PHPSESSID Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti. Įėjimo į puslapį metu Iki interneto svetainės lango uždarymo Unikalus identifikatorius
fr Facebook slapukas, renkantis informaciją apie neprisijungusius vartotojus Įėjimo į puslapį metu 3 mėn. Unikalus identifikatorius
catAccCookies Slapukas naudojamas informacijai apie vartotojo peržiūrėtą slapukų įspėjimą išsaugoti. Įėjimo į puslapį metu 60 dienų Unikalus identifikatorius.
„Google Tag Manager“ ir „Google Analytics“ slapukai:
_ga Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją. Įėjimo į puslapį metu 2 metai Unikalus identifikatorius
_gat Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID). Įėjimo į puslapį metu 1 min. Unikalus identifikatorius
_gid Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją. Įėjimo į puslapį metu 1 dieną Unikalus identifikatorius

 

Jūsų asmeninių duomenų naudojimas

Asmeniniai duomenys, pateikti šioje interneto svetainėje, bus naudojami tikslams, nurodytiems šioje privatumo politikoje arba aktualiose šios interneto svetainės dalyse. Mes galime naudoti jūsų asmeninę informaciją šiems tikslams:

  • Interneto svetainei administruoti;
  • Jūsų naršymo patirčiai gerinti, pritaikydami šią interneto svetainę asmeniniams poreikiams;
  • Susisiekti su Jumis dėl aktualių pasiūlymų pateikimo;
  • Turint Jūsų sutikimą siųsti naujienlaiškius Jūsų nurodytu el. paštu apie aktualias rinkodaros ir AdDramos naujienas.

Jūsų asmens duomenys nebus perduodami jokioms trečiosioms šalims nesusijusioms su mūsų teikiamų paslaugų kokybės ir veiklos užtikrinimu. Informaciją apie Jus galime atskleisti:

  • mūsų darbuotojams, tarpininkams, tiekėjams ar subrangovams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje.
  • Tai turime padaryti pagal įstatymą;
  • Siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant Jūsų duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų įsiskolinimus AdDramai).

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų.

Politikos pakeitimai

Mes be atskiro įspėjimo galime atnaujinti šią privatumo politiką paskelbdami naują versiją savo interneto svetainėje. Duomenų politikos atnaujinimo data matysite šio aprašo apačioje.

Trečiųjų šalių interneto svetainės

Šioje interneto svetainėje yra nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už trečiųjų šalių interneto svetainių privatumo politikas ar praktikas.

Teisė susipažinti su duomenimis ir jų koregavimas

Jūs turite teisę susipažinti su naudojamais savo asmens duomenimis ir toliau nurodyta informacija:

  • duomenų tvarkymo tikslai;
  • duomenų gavėjai arba duomenų gavėjų kategorijos, kuriems buvo arba bus atskleisti Jūsų asmens duomenys;
  • jei duomenys bus renkami ne tiesiogiai iš Jūsų, visa turima informacija apie jų šaltinius.

Į tokius prašymus mes atsakome teisės aktų nustatyta tvarka ir terminais, ne vėliau kaip per 30 dienų nuo Jūsų prašymo gavimo. Jūsų prašymu, tokie duomenys pateikiami raštu nurodytu adresu ar elektroninio pašto adresu per paskutinius vienerius metus. Pateikimas yra nemokamas vieną kartą per kalendorinius metus.

Jeigu, gavus prašymą, mums kilo įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento ar jo kopijos.

Nusiskundimai

Jei manote, kad Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės yra ir (ar) gali būti pažeistos, prašome kreiptis į mus el. pašto adresu info@addrama.lt. Gavus susisieksime su Jumis per pagrįstą laikotarpį ir informuosime apie skundo tyrimo eigą ir rezultatus.

Asmens duomenų saugojimo terminas

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi ne ilgiau kaip 3 (tris) metus nuo paskutinio Jūsų prisijungimo prie Internetinės svetainės ar pateiktos užklausos.

Kontaktinė informacija

Jei turite bet kokių klausimų, susijusių su šios Privatumo politikos sąlygomis, maloniai prašome su mumis susisiekti, žemiau nurodytais rekvizitais:

UAB „Ad drama LT”

Žirmūnų g. 9-42, Vilnius

Įmonės kodas: 303090109

PVM mokėtojo kodas: LT100008308415

El. p.: info@addrama.lt

Paskutinis Privatumo politikos atnaujinimas buvo atliktas 2018.05.01.

Susisiekite

Want some drama? Get a quote from us

Apie duomenų naudojimo politiką daugiau skaitykite čia.
×
×
×
×
×